Радо Тодоров започва със Спартак, картотекират новите утре

Спорт

20-08-2014, 21:37

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Двустранна игра на Коритото проведоха днес "соколите"

Отборът на Спартак 1918 направи днес двустранна игра на Коритото. В нея взеха участие всички нови футболисти, с изключение на последно присъединилия се нападател Евтим Димитров. Той е на 20 години и през миналия сезон носи екипа на Нефтохимик. Младокът въртя обиколки на стадиона заради травма.

Треньорът на "соколите" Златко Янков раздели футболистите на два отбора, като единият бе съставен изцяло от новите играчи, на които ще се разчита и в предстоящите мачове в шампионата. В другия бяха юношите от школата, които взеха участие в последните две срещи от първенството с Добруджа и Ботев Вр.

От утре треньорът в школата на спартаклии Диян Дончев ще започне работа в представителния отбор като помощник на Златко Янков. Междувременно ръководството на клуба назначи на работа нов домакин. "Той обаче ще изпълнява временно тази функция", уточниха от Коритото, но така и не стана ясно какво означава временно.

Разбра се още, че изпълняващият няколко функции в Спартак, една от които дясна ръка на председателя на Управителния съвет Антон Фажев - Румен Димов ще картотекира новите футболисти в БФС утре.

До тогава ще стане ясно и дали в отбора ще се завърне опитният Радо Тодоров, който продължава да води всекидневни разговори с ръководството. По непотвърдена информация, днес следобед двете страни са се договорили и от утре Тодоров ще започне занимания със "соколите".

Така Спартак успя да задържи поне един от класните футболисти, играли през пролетта на Коритото.