Никола Спасов вади от нафталина Дани Георгиев

Халфът, който бе замразен на пейката от Сашо Станков, отново в игра

Новият наставник на Черно море Никола Спасов връща опитния халф Дани Георгиев в игра. През миналия сезон Георгиев бе основен футболист в състава на Георги Иванов - Гонзо, но след идването на Сашо Станков халфът бе забит на пейката и в нито една среща от началото на сезона не започна като титуляр. В петте мача на "моряците" досега Дани се появи в игра едва в две срещи, в които записа 41 игрови минути.

Причината Станков да държи опитния халф далеч от терена не е известна, но не е тайна, че в Локо Пд двамата имаха сериозен конфликт, след който Георгиев акостира на "Тича". Тогава Дани разтрогна договора си със "смърфовете" дойде във Варна като свободен агент.

Припомняме, че Даниел бе отстранен от лагера на Локо (Пд) в Банско и върнат да тренира индивидуално на "Лаута". Тогавашният наставник на "смърфовете" Сашо Станков дори се закани да изпрати Даниел да се подготвя с юношите, след като отборът се прибере в Пловдив. Това така и не се случи, тъй като Георгиев премина в Черно море.

Сега обаче, познаващия добре качествата на халфа Никола Спасов, който му бе треньор и при предишното си пребиваване на Тича, което пък е и най-успешното за Черно море през последния половин век, отново ще разчита на опита на Дани Георгиев в предстоящите важни мачове в първенството.