Черно море разкри новия само след една тренировка

Спорт

19-08-2014, 20:46

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Грузинец започна подготовка с Черно море

Никола Спасов няма да прави селекция на сляпо

Нападателят от Грузия, който по-рано днес пристигна на проби в Черно море, вече е освободен, научи Varnautre.bg. Само след една тренировка новият треньор на "моряците" Никола Спасов и треньорския щаб на варненци прецениха, че той няма да върши работа. "Не е интересен за Черно море", лаконичен бе Спасов. 

Така в Черно море продължават да търсят нападател, който да замести контузеният Бакари. Както е известно, голмайсторът на "моряците" е със скъсани кръстни връзки и ще отсъства от терена половин година.

Кольо Спасов по-рано днес съобщи, че отборът се нуждае от попълнения и на други позиции, но не уточни на кои точно ще се търсят нови и свежи играчи, кoито да вдигнат класата в отбора.

"Ще огледам наличните футболисти и до две седмици ще реша на кои постове евентуално да се подсилим. Трябва обаче да сме внимателни, ако се отвори възможност за селекция, и в никакъв случай да не привличаме играчи без качества. Моментът е доста деликатен, тъй като първо искам да опозная всички изпълнители, а след това, ако дойдат нови, ще им трябват седмица-две за адаптация. Затова е необходимо да сме прецизни“, коментира Спасов.