Гранд Про представи бразилеца

Спорт

19-08-2014, 15:17

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гранд Про се подсили с бразилец за шампионската лига (ВИДЕО)

Багера стана администратор в тима на шампионите

На импровизирана пресконференция днес шампионът на България по футзал Гранд Про представи последното ново попълнение Селсо Алгусто Ферейра до Насименто. 25-годишният бразилец пристигна във Варна вчера, а днес направи първа тренировка с шампионите. От кариоката се очаква да вдигне нивото на българския шампион в предстоящите мачове от предварителния кръг на Шампионската лига.

"Радвам се, че ще мога да играя в Шампионската лига. Досега не съм имал възможност да го направя. Това бе и основната причина, за да съм тук, сега. Надявам се да помогна на тима да стигне колкото се може по-надалеч в турнира и да стана шампион на България", каза Селсо.

Наставникът на Гранд Про Димитър Пантев сподели, че освен Селсо в Гранд Про е трябвал да пристигне и кoлумбийски играч, но в последния момент трансферът е пропаднал.

За последно Селсо е играл в шампионата на Хърватска в тима на МНК Муртер, като е носил екипа още в испанската първа лига и в бразилския тим на Наутико. С него селекцията в Гранд Про е завършена, съобщиха от клуба.

Разбра се още, че бившият играч на тима Валентин Колев - Багера е станал административен директор в Гранд Про.