Дарете кръв за Наталия!

30-годишната жена се бори за живота си след взрив на газова бутилка

Младата жена, която стана жертва на взрив на газова бутилка в блок до Базар Левски, има нужда от помощ, за да живее. Големи количества кръв за преливане могат да помогнат на организма й да се пребори, категорични са лекарите.

Приятели на Наталия организират акция по кръводаряване и призовават всеки, който може - независимо от коя кръвна група е, да помогне на младата майка да живее. 

Ето какво написа Янина Христова: "С Наталия животът ни срещна в кв. Виница, където бяхме съседки. Случи се така, че заедно родихме децата си и през първите две години заедно ги гледахме. А сега Наталия лежи във Военна Болница и се бори за живота си след като на 14.08.2014г. отишла на гости на майка си, за да стане жертва на неизправна газова бутилка, коята гръмнала в близост до нея. Сега Наталия е с 40% изгаряния, вдишала е много газ и се бори за живoта си. Лекарите дават обещания, че ако се поддържа постоянно кръвопреливане, организмът на Наталия е силен и ще се пребори. Но много кръв ще е нужна и за последващите пластични операции, които и предстоят след като излезе от Реанимацията.

Наталия и Иво имат малко момиченце Габи, което не е пострадало физически от инцидента и сега се отглежда от баба си, защото Иво е международен шофьор и остава по пътищата на света, за да събира пари за пластичните операции, които предстоят на Наталия. Обещах му, че ще направим всичко възможно да съберем кръв за Наталия, така че тя да се възстанови успешно.

Вярвам, че това ще се случи с подкрепата на повече хора.
Моля ви, дайте кръв на името на Наталия Кръстева и изпратете бележката на адрес: гр. Варна, ул. Битоля 30, за Янина Христова. Аз ще предам бележките в болницата на нейно име, така че да сме сигурни, че кръвта ще стигне до Наталия.

Благодаря ви от сърце от името на Наталия, Иво и Габи! Благодаря!"