Сашо Станков се скри от журналистите след загубата в Ловеч

Спорт

15-08-2014, 22:22

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На пресконференцията се появи помощникът му Емо Луканов

Наставникът на Черно море Александър Станков не се появи на пресконференцията с медиите след мача с с Литекс, загубен с о:3 в Ловеч. Станков изпрати свия помощник Емо Луканов.

„Не мога да ви отговоря на въпроса защо треньорът не желае да говори. Изпрати мен, аз съм помощник-треньор на този отбор“, заяви Луканов.

 "Резултатът обаче е доста лъжлив, с оглед на показаното от нашия отбор през второто полувреме. Вкараха ни три гола от три индивидуални грешки. През втората част опитахме да променим развоя, създадохме добри атаки, но не успяхме да реализираме положенията си“, каза Луканов.

"Притеснително е, че сме вкарали само два гола в първите пет мача от първенството. Знаем, че това е един от основните ни проблеми. Ще гледаме да работим и да изчистим грешките си. Ясно е, че създалото се напрежение след загубата от Марек се отразява на отбора, но във футбола винаги има напрежение“, заяви също асистентът на Сашо Станков.

"Миро Манолов имаше контузия затова не попадна в групата. Единствено ще ни излекуват резултатите, друг вариант няма. Каквото и да кажа, няма да помогне. Трябва да се работи, а не да се говори“, каза още той.

Столът на Сашо Станков се разклати сериозно след днешната загуба. Както е известно, по време двубоя с Марек, ба Тича, загубен с 0:1, феновете поискаха оставката му заради слабите резултати и незадоволителните игри на отбора. Очаква се след тежкото поражение в Ловеч недоволството срещу наставника да се засили.