Спартак Вн победи Черно море с дузпи при ветераните

Спорт

14-08-2014, 20:54

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В редовното време двата тима завършиха 1:1 след голове на Миро Коларов и Станислав Стоянов

Отборът на Спартак Варна победиха Черно море в 1/2-финален мач от шампионата за ветерани, който се игра на стадион Спартак. "Соколите" се наложиха с 5:4 след изпълнение на дузпи. В редовното време срещата завърши при резултат 1:1, като Мирослав Коларов - Милито откри за Спартак в средата на първото полувреме, а Станислав Стоянов реализира с глава в края на срещата. От резервната скамейка на "зелено-белите" оспорваха попадението на Коларов, тъй като според тях не е отсъдена засада. Морето удари и греда при 0:1.

При дузпите Черно море уцели трите греди. Георги Иванов тресна десния страничен стълб, а после негов съотборник – левия. Накрая "моряк" разтресе и напречната греда. Преди това Диян Дончев реализира с техничен шут и това се оказа победното попадение за неговия тим.

Точни за Спартак бяха също Диан Генчев, Миро Коларов и Николай Станчев. Вратарят на Черно море Неделчо Добрев - Бирата пък спаси шутовете на Стефан Дончев и Живко Бояджиев.

СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

След успеха спартаклии подхвърляха във въздуха Златин Михайлов, който бе играещ треньор и единствена смяна в състава на "соколите", но така и не се появи на терена.

В финала за зонален първенец спартаклии ще играят с победителя от другия полуфинал - Светкавица - Добруджа. Победителят пък ще се класира за 1/2-финалите на републиканското.