Златко Янков изведе Спартак за първа тренировка с четирима нови

Ако шефовете са коректни и направят това, което са ми обещали, съм оптимист за бъдещето на клуба, каза Фара

Опитният Радомир Тодоров е пред завръщане в Спартак 1918. Утре Радо ще проведе разговор с ръководството на тима, след който ще прецени дали да започне тренировки. Разбра се още, че централният защитник Тихомир Трифонов, който също е чакан утре може и да не дойде, тъй като в момента обмисля и друго предложение.

Златко Янков изведе спартаклии за първа тренировка днес в 18 ч., като футболистите направиха двустранна игра. В заниманието се включиха четирима нови – защитникът Даниел Хараламбов от Несебър, халфът от Бургас Свилен Щерев и полузащитниците Станимир Димитров и Иван Кърчев, които идват от Пловдив. На утрешното занимание се очакват бившият централен нападател на Пирин ГД Огнян Стефанов и 21-годишният вратар Ивайло Прошевски.

"От Спартак първи ми се обади Румен Димов, след това разговарях с ръководството и се разбрахме да поема тима. Наясно съм с трудната ситуация, но за мен това е едно предизвикателство. Когато е лесно, всеки може. Трябват ни точки и ще опитаме да ги печелим, като играем мач за мач. Разбира се, ще дойдат и още нови футболисти. Ако шефовете са коректни и направят това, което са ми обещали, съм оптимист за бъдещето на клуба“, заяви Златко Янков.
Последният ще направи дебют в събота срещу "Ботев" (Враца) на стадиона в Мездра. "Гледах "Ботев" срещу "Созопол". Не са нещо особено и имаме своите шансове“, каза още Фара.