Труп на мъж изплува под Аспарухов мост

Крими

13-08-2014, 17:11

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Демир скочил от моста заради депсресия, след като евакуирали него и семейството му от опасна къща в "Аспарухово"

Труп на мъж изплува във варненския канал Море-езеро под Аспаруховия мост. Тялото е на 59-годишния мъж, намерено е вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията. Според органите на реда няма улики за престъпление. Причините довели до инцеиденат завършил с фатален край все още се установяват.
По непотвърдена информация мъжът с името Демир С. е скочил от моста след като той и семейството му са били евакуирани от дома им в "Аспарухово". Според съседи на Демир той се е самоубил, след като изпаднал в депресия заради щетите нанесени на дома му вследствие на бедствието в кв. "Аспарухово", информира Ovarna.

Останали без дом след потопа на 19 юни, на Демир и семейството му е предложено да бъдат подслонени във фургоните в селището за временно настаняване на хора от "Аспарухово". Той не харесал условията и отказал да заживее там. "Имаше много хубава къща. След като я загуби, изпадна в депресия. Може би това го е накарало да се самоубие", предположиха близки до семейството на Демир, който днес бе погребан. В къщата са живеели три семейства.