Треньорът на Черно море търси заместник на Бакари

Спорт

13-08-2014, 12:50

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Ще проведа разговор с ръководството в тази посока

Сашо Станков вече се оглежда за заместник на нападателя Бакари. Както вече писахме таранът ще отсъства от терeна около 6 месеца, заради скъсани предни връзки на коляното от мача с Марек. Той ще проведе разговор с ръководството, като след него ще стане ясно един или двама футболисти ще бъдат привлечени.

"На мен все така ми се пада да работя с по-ограничени средства, с по-ограничен арсенал от футболисти да правя добри резултати и пак ще го постигна. Със сигурност. Като мине мачът в петък, тогава ще се срещна с ръководството и ще обсъдим някои въпроси по отношение на футболисти и други проблеми, които имаме".

Запитан - означава ли това, че на Тича ще търсят едно-две нови попълнения Станков каза: При всички положения ще трябва да търсим попълнение. Но зависи от ръководството. Ще настоявам при всички положения да попълним отбора. В крайна сметка моето желание е едно, но всичко опира до възможности и начин на виждане на шефовете. Предполагам, че при всички положения ще търсим заместник на Бакари", каза треньорът на Черно море.

ВИЖТЕ ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА ТРЕНЬОРЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ: