Станков: Няма да се поддам на 17-18 човека и двама журналисти

Спорт

13-08-2014, 12:32

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Нямам и не съм имал намерение да си подавам оставката и три мача да бяхме паднали - пак

Наставникът на Черно море Сашо Станков започна днешната пресконференция с едно уточнение. Специалистът начело на "моряците" сподели, че в нито един момент не е имал намерение да си подава оставката.

"Искам да знаят всички, че първо действително преживяхме, както аз, така и футболистите слабата игра, която нашият отбор направи срещу отбора на Марек и загубихме нашето домакинство. В нито един момент не съм изпитвал колебания относно работата си. Нормално е да има критики, когато отборът не върви".

"В нито един момент не съм имал намерение да си подавам оставката и нямам намерение да го правя. И три мача да бяхме загубили пак нямаше да си подам оставката. Убеден съм, че отборът със сигурност ще има добри резултати. Няма да се поддам на 17-18 човека, които се опитват да манипулират общественото мнение, плюс двама журналисти. Има много преднамерени неща, които витаят в пространството и се опитват да се прокарат във Варна. Варна не е 19 или 22-а човека, Варна е голям град и има много хора, които гледат реално на нещата", каза Сашо Станков Станков.

ВИЖТЕ КАКВО ТОЧНО КАЗА СТАНКОВ ПО ТЕМАТА С ОСТАВКАТА: