Фажев подава жалба в полицията?

Няма да подава оставка в понеделник

Председателят на Управителния съвет на Спартак 1918 Антон Фажев няма да подава оставка като шеф в клуба, научи varnautre.bg. Силният в момента човек в клуба дори обмисля да подаде жалба в в полицията, тъй като е притеснен за здравето си след заканите от феновете на Спартак. "Първо ще преспя, след това ще решавам дали ще подам жалба", каза Фажев.

Както вече писахме, по-рано днес по време на срещата с Добруджа, привържениците на Спартак потърсиха обяснение от силния човек в клуба от къде е намерил 9000 лв., за да картотекира отбора, като настояваха да си подаде оставката, иначе ще го пребият.

"Никой не ми е давал пари за картотекирането. Извадих ги от моя джоб. Имам доказателства. Престъпление ли е даваш лични средства за клуба? Това ли са хората (б.а. феновете), които трябва да определят политиката на клуба? Те ли са най-големите спартаклии?”, запита Фажев.

Само преди няколко дни обаче Фажев сподели отново пред феновете и в присъствието на репортер на Varnautre.bg, че въпросните 9 000 лв. са взети от касата на школата на Спартак.

"От фен до фен има разлика. Търсят само някой да даде пари и след това да дойдат на стадиона и да се радват. И като не може да намери пари, започват да го плюят. Нека да извадят те 5 лв., нали са големи спартаклии?”, продължи Антон Фажев.

Той коментира и нахлуването на малобройните фенове в официалната ложа. „Изгониха хората от местата им. Станахме за срам пред гостите. Не е това начинът да изразяваш агресията си”, коментира шефът на Спартак.

"Аз също съжалявам, че отборът се разпадна. Търсих средства, но не успях да намеря. Направих и някои грешки”, призна Фажев.