Спартак 1918 уреди 24 футболисти за мача с Добруджа

Спорт

09-08-2014, 07:32

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Златин Михайлов ще помага на Румен Димов, тъй като познава добре качествата на младите футболисти

Отборът на Спартак 1918 ще разчита на 24 футболисти в двубоите от шампионата в "Б" група. Вчера те бяха картотекирани е БФС в София от новия старши треньор Румен Димов и Антон Фажев.

За предстоящия мач срещу Добруджа представителният отбор ще бъде попълнен с играчи от юношите старша възраст на клуба, от набор 1996 и 1997 г., с треньор Златин Михайлов. По тази причина Михайлов ще помага на старши треньора Румен Димов, тъй като познава добре качествата на младите футболисти, въпреки че официално на тази позиция в БФС е записан Тодор Попов, пише клубният сайт на Спартак 1918.

Стана известно още, че Станислав Желязков - Лъва и Янаки Смирнов се разделят с отбора, а Генко Славов и Радомир Тодоров все още не са дали отговор дали ще останат.

Отборът на Спартак 1918:
вратари: Константинос Хавалес, Радослав Радичков, Георги Георгиев;

защитници: Георги Щерев, Тодор Николов, Петър Петров, Кристиян Калудов, Томас Димитров, Евгени Младенов, Станислав Мягков;

халфове: Славомир Събков, Тодор Маринчев, Ивайло Русев, Джордан Радев, Станислав Ерменков, Радослав Радев, Симеон Николов, Динко Динков, Йордан Йорданов;

нападатели: Пламен Иванов, Лоренцо Демиров, Даниел Попов, Синан Мехмед, Ивайло Пейчев.

Мачът Спартак 1918 – Добруджа 1919, от 2 кръг на първенството в "Б" група, ще се играе в неделя от 18 ч. на стадион Спартак.