Футболистите напускат потъващия кораб "Спартак" (+)

Спорт

31-07-2014, 10:21

Снимка:

Ивайло Борисов

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

ВИДЕО: В момента те изнасят багажа си от съблекалните на Коритото

Отборът на "Спартак 1918" се събра на Коритото днес сутринта, но не за да проведе предвидената тренировка, а за да чуе има ли повече яснота за състоянието на клуба. Такава, обаче, няма и в момента футболистите започнаха един по един да си изнасят багажа от съблекалнята. Всеки момент се очаква спортно-техническият щаб или някой от ръководството да излезе и да оповести на събралите се журналисти какво точно се случва.

Все още не се знае и кои футболисти ще бъдат картотекирани за новия сезон и дали въобще отборът ще продължи участието си в "Б" група.

10.25 Футболистите чакат представител на ръководството, за да поискат договорите им да бъдат разтрогнати по вина на клуба. 

10.40 Голяма част от футболистите се качиха в кабинета на председателя на управителния съвет Антон Фажев, който ги повика, за да разстрогнат договорите си с клуба. Това ще стане по "взаимно съгласие" тъй като формулировката "по вина на клуба" изисква по-дълга процедура, а състезателите настояват да бъдат освободени веднага. Междувременно тръгнаха слухове, че клубът все пак може да продължи участието си във "В" група като един от варинатите е обединение с "Черноморец" Бяла.  Другата възможност е изобщо да няма представителен отбор, а да се акцентира изцяло на школата на клуба.

Вижте какво каза председателят на УС на Спартак 1918 Антон Фажев 

Очаквайте подробности