Дрифтър мина през мантинелата на ул. "Девня", удари две коли (снимки)

Крими

29-07-2014, 18:17

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали хора, щетите са само материални

Три коли се удариха на ул. "Девня" във Варна преди минути, предаде репортер на Varnautre.bg. "Мерцедес", "Фолксваген Пасат" и "Рено" са участниците в инцидента. Най-тежко пострадал е мерцедесът. Катастрофата е станала малко след сградата на Енерго Про, в платното, преди светофара. 

Полицейски патрул пристигна на място. Изясняват се обстоятелствата довели до инцидента. Шофьорът на мерцедеса е предизвикал катастрофата, разказаха очевидци пред репортер на Varnautre.bg. Идвал от светофара и влязъл в завоя като дрифтър с гуми на страни. Не успял обаче да вкара колата в пътя и 50 метра по-нататък прелетял над мантинелата. Влизайки в насрещното движение, мерцедесът удря движещите се "Фолксваген" и "Рено".

Няма пострадали, щетите са само материални. Шофьорът е 25-годишен и се е движел от центъра в посока "Аспарухово",  съобщи за Varnautre.bg говорителят на полицията Ивана Милева. Поради движение с несъобразена скорост е минал през тревната площ между двете платна и е скъсал мантинелата, след което е ударил другите две коли.