Вдигат Мишо Венков за мача с Ботев (Пд)

Днес варненци започват подготовка за мача под тепетата

Отборът на Черно море започва днес подготовка за предстоящото гостуване на Ботев (Пд) в среща от третия кръг на "А" група. Двубоят с "канарчетата" е в неделя от 18 ч. Наставникът на "моряците" Александър Станков няма проблеми с контузени футболисти, с изключение на левия краен бранител Мишо Венков, който продължава да е с болежки.

Защитникът има възпаление на коляното още преди старта на първенството, след като се сблъска със своя съотборник Симеон Райков на тренировка, а в двубоите с Берое и Лудогорец е играл на инжекции.

Според треньора Александър Станков обаче контузията не е сериозна и той ще е на линия за мача с Ботев. "Мишо има възпаление на коляното, което не е сериозно. Ще проведем терапия и мисля, че ще е готов за мача, заяви за varnautre.bg Станков. – Нямаме проблеми с други контузени футболисти.“

В състава на варненци след наказание се завръщат нападателят Бакари и Димо Атанасов, които пропуснаха първите два мача от началото на сезона. От Тича вече изразиха надежди, че гамбиецът се възстановява добре от операцията от херния и е напълно възможно той да започне сред 11-те в срещата с "канарчетата".