Спартак спечели служебно турнира в Шкорпиловци

Спорт

27-07-2014, 15:02

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шкорпиловци домакин на втория кръг на футболните битки на плажа

Станаха ясни всичките 8 отбора за Суперфинала в Бургас

Отборът на ФК Спартак спечели втория турнир от шампионата по плажен футбол, на който домакин бе Шкорпиловци. Спартаклии надиграха всичките си съперници в групата, като на финала победиха служебно 3:0 тима на КПФФ – МВР, който не излезе на терена, заради много контузени състезатели. Четирима футболисти от финалистите имаха лекарска забрана да играят и по тази причина мачът не се състоя.

Другият варненски представител Одесос също се класира за участие в Суперфинала в Бургас. Бившият шампион на България загуби само една среща, което му коства борбата за първото място в турнира в Шкорпиловци. В спора за третото място тимът на Добрин Стефанов се наложи с категоричното 9:3 над Тича (Долни Чифлик). Въпреки това отборът на Валери Велинов си осигури последната квота за финала във втория по големина морски град.

Така общо четири варненски тима се намериха място за Суперфитналa на държавното по плажен футбол. Това са ФК Спартак, Одесос, Вяра, надежда и любов и ФК МАГ. Останалите са - ФК Русе, Тича (Долни Чифлик), Свети Никола и МВР.

Суперфиналът ще се проведе от 22 до 24 август в Бургас, а отборите ще бъдат разпределени в две групи. В едната група са тимовете на Одесос, МФК МАГ, ФК Русе и МВР, а в другата - ФК Спартак, "Вяра, Надежда и Любов", Тича и Свети Никола (Бургас).


Резултатите от Шкорпиловци:

Група "А"
ФК Тича – ФК Лъвчета 7:4
ФК Спартак – ФК Бъзън 5:2
ФК Спартак – ФК Тича 4:2
ФК Лъвчета – ФК Бъзън 5:4
ФК Тича – ФК Бъзън 5:6
ФК Спартак – ФК Лъвчета 5:0

Група "C"
КПФФ – МВР – ФК Одесос 6:4
КПФФ – МВР – ФК Академика 9:4
ФК Одесос – ФК Академика – 8:3

3/4 място: ФК Одесос – ФК Тича 9:3

Финал: ФК Спартак – КПФФ – МВР 3:0 (служебно)