Сашо Станков: Черно море е костелив орех за всички отбори

Спорт

26-07-2014, 21:25

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Съжалявам, че не успяхме да зарадваме публиката с пълен успех срещу Лудогорец

Наставникът на Черно море Сашо Станков сподели след срещата с Лудогорец., че най-вече съжалява, че отборът не е успял да зарадва феновете на Морето с пълен успех срещу шампионите. Той обаче остана доволен от представянето на своя тим.

Аз исках да зарадваме публиката с пълен успех. Съжалявам, че не успяхме. Започнахме добре срещата. Имахме ситуации, при които можехме да отбележим гол, но в края на пъровотo полувреме нашият отбор малко загуби ритъм. През второто полувреме действахме предпазливо, но не трябва да забравяме, че играем срещу един много добър отбор. Както ние имахме ситуации, така и те имаха своите положения. Момчетата бяха малко пренавити и пренапрегнати за този двубой. Въпреки всичко смятам, че спечелихме една точка срещу тима на Лудогорец.

Черно море е костелив орех за всички отбори, играем с много дух, с много желание. И миналата година отборът е имал позитивни резултати срещу Лудогорец, но не всеки път се получава да победим. Заслужено спечелихме точката, а можехме да се поздравим и с пълен успех“, заяви Станков.