Осъждана игнатиевска циганка пак краде в мола

Крими

25-07-2014, 11:06

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

15-годишен ученик граби в Морската градина

Доказана крадла от Игнатиево, отново задига чанти в моловете. Осъжданата циганка е задържана при поредната кражба.  Вчера около 20 часа, непосредствено след извършване на кражба на стока (дамска чанта) от магазин в един от моловете във Варна е задържана В. К. На 19 г., от Игнатиево, осъждана, съобщиха от полицията. Крадлата е задържана за 24 часа. Материалите по случая са докладвани на прокурор.

15-годишен ученик пък реши да граби в Морската градина. Непълнолетният е установен като извършител на грабеж на мобилен телефон от 21-годишен мъж. Грабежът е извършен чрез издърпване на 16 юли, около 21:50 ч. на алея в Морската градина. Води се досъдебно производство. 

20-годишен германец също е задържан за кражба, извършена на Златни пясъци. Младежът е установен като извършител на кражба на дамска чанта, оставена без надзор на шезлонг на плажа в курорта. Кражбата е станала вчера около 2:00 ч. В чантата е имало мобилен телефон, фотоапарат и лични вещи. Лицето е задържано за 24 ч., образувано е досъдебно производство.