Станков умува до последно за партньор на Кирил Котев

Спорт

24-07-2014, 14:18

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

(ВИДЕО) След мача на дубъла, специалистът повика още двама юноши в мъжкия тим

Наставникът на Черно море Сашо Станков до последно ще умува кой да започне като партньор на Кирил Котев в центъра на защитата в срещата с Лудогорец в събота. Специалистът вече многократно сподели, че е изключително доволен от представянето на Слави Сталев в двубоя с Берое, а Живко Атанасов е играл много силно с дублиращия тим с младежите на "заралии".

"Точно 10 минути преди мача с Берое се наложи Живко Атанасов да отпадне от състава. За сметка на това пък Слави Сталев се представи на много добро ниво. Така че ще преценя кой от двамата ще е по-подготвен за мача с Лудогорец и той ще започне титуляр в центъра на защитата. Живко вече е възстановен и тренира цяла седмица. Игра и доста старателно в мача на дублиращия отбор".

Относно младите футболисти в отбора Станков бе категоричен - "Не мисля да пропускам двубой на юношите, стига да не съм ангажиран с мъжкия тим. Направиха ми добре впечатление някой от младите играчи. Затова, както виждате, те са тук и тренират с мъжете. След време ще прецените при кой треньор играят повече млади футболисти. Не искам повече да говоря на тази тема, ще го правя с дела. С тази тема много се спекулира", каза още треньорът на Черно море.

След двубоя от Младежката група до 21 г. в мъжкия тим освен Християн Христов, Мартин Костадинов и Сашо Йовчев се присъединиха още двама младежи. Това са Георги Гушлев и Даниел Димитров. Първият започна титуляр срещата със "заралии", а Димитров се включи много силно през втората част.