Сашо Станков: При малко късмет можехме да се поздравим с победата

Спорт

20-07-2014, 22:16

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море изпусна Берое, Стефан Станчев с автогол

ВИДЕО: Изиграхме добър мач като за старт на първенството

Наставникът на Черно море Сашо Станков сподели след равенството 1:1, че неговият тим заслужено е спечелил точка в Стара Загора, като поясни, че при малко късмет "моряците" са можели а се поздравят с победата днес.

"Имахме изградена стратегия за този двубой. Знаехме силните качества на Берое, които са един от добрите тимове в нашата "А" група. И с оглед на многото проблеми, които имахме в нашия отбор, бяхме изградили стратегия, с която да противодействаме на Берое. Нашите футболисти спазиха указанията. Имахме ситуации, нашата цел бе да контраатакуваме беройци. През втората част реализирахме добър гол, но липсата на концентрация малко след това доведе до изравняването на резултата. Към края на мача допуснахме опасности пред нашата врата. С оглед на показаното нашият отбор заслужено спечели една точка, като при малко късмет и шанс можехме да се поздравим с победата. Като за начало на първенството смятам че се получи добър мач и за двата отбора", сподели Станков.

По време на срещата наставникът на Черно море след разговор с четвъртия съдия е изритал бутилка с минерална вода. Вижте какво каза по случая Сашо Станков и коментарът му за мача след двубоя с Берое: