Трима младежи седнаха без книжки зад волана за последните 2 дни

На двама от тях книжките им били отнети като наказание за същото нарушение

Двама младежи от Игнатиево "изгоряха" без книжки зад волана в разстояние на няколко часа на едно и също място. Първо - на 15-ти юли, около 22:00 часа се пробвал 24-годишният Д.Г. с "Опел". Полицаи го спрели за проверка в село Доброглед обаче и установили, че младежът кара без книжка, отнета му като административно наказание за същото нарушение на ЗДвП. По случая е започнато бързо полицейско производство. Д.Г. е задържан за срок от 24 часа.

Няколко часа по-късно, около 01:30 часа на другия ден, в самото Игнатиево, на изхода за село Доброглед, 21-годишният Д.П. също нямал "късмет" и бил сгащен зад волана на "Ситроен"-а си без книжка, отново отнета за същото нарушение. По случая е започнато бързо полицейско производство. Д.П. е задържан за срок от 24 часа.

Трети младеж - 27-годишният К.Г. от Варна бил спрян за проверка на улица "Неофит Бозвели", зад волана на "Фиат"-а си. Полицаите установили, че К.Г. управлява колата си без свидетелство за правоспособност, отнето му за срок от една година като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е започнато бързо полицейско производство.