Черно море уреди футболистите в БФС за новия сезон

Картотекираха дубъла и 17-годишните

Административният директор на Черно море Тодор Великов картотекира днес в БФС 22-ма играчи за новия сезон в "А" група. Сред тях са новите попълнения Илия Николов, Симеон Райков, Кирил акалски, Живко Петков, както и чужденците Стенио дос Сантос и Матиа.

За първия мач от шампионата наставникът Сашо Станков ще може да разчита едва на 17-футболисти. Както е известно стражът Георги Китанов, Бакари и Димо Атанасов изтърпяват наказание заради натрупани жълти картони от миналия сезон, а Кирил Акалски все още се възстановява от травмата в рамото, която получи по време на лагера в Банско. До последно под въпрос е и левият бек Мишо Венков, който е с болки в коляното, след като бе ударен неволно от Симеон Райков на тренировката в понеделник. По всяка вероятност Станков ще попълни групата с някой от четиримата юноши, които през седмицата се готвят с мъжете - Александър Йовчев, Александър Попов, Кристиян Пешков и Мартин Костадинов.

Стана ясно още, че в БФС са картотекирани и юношите от дублиращия тим с треньор Станислав Стоянов, както и талантите на Калоян Георгиев, които ще представят академията на Черно море в Елитната група до 17 години.

Съставът за сезон 2014/2015:

Вратари: Георги Китанов, Кирил Акалски, Илия Николов, Християн Христов

Защитници: Сашо Александров, Кирил Котев, Живко Атанасов, Мишо Венков, Слави Сталев, Стефан Станчев

Халфове: Даниел Георгиев, Тодор Паланков, Стенио дос Сантос, Димо Атанасов, Матиа, Симеон Райков, Бекир Расим

Нападатели: Бакари, Георги Божилов, Живко Петков, Иван Коконов, Атанас Петров