ЕНЕРГО-ПРО помага на пострадалите в Аспарухово

Мисия Варна

13-07-2014, 10:50

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Проектът се реализира по инициатива на Самсунг с подкрепата на община Варна

ЕНЕРГО-ПРО съдейства за реализацията на проект в помощ на пострадалите от наводнението в кв. Аспарухово, съобщиха от дружеството. Те се отзоваха  на молбата за съдействие на организаторите на временен център за безплатно пране в помощ на засегнатите от наводнението във Варненския квартал Аспарухово. Проектът включва инсталирането на контейнер с перални и сушилни в двора на СОУ „Любен Каравелов“ в Аспарухово.

 

Специалисти на компанията оказаха пълно съдействие на организаторите като осигури необходимите материали и специалисти, за да може временният обект да бъде присъединен към електроразпределителната мрежа още на същия ден. Проектът се реализира по инициатива на Самсунг с подкрепата на община Варна и подпомага нуждаещите се в рамките на един месец, до края на м.юли.

 

С цел повече пострадали да се възползват от услугите на Центъра за безплатно пране, на стената на един от трафопостовете на дружеството, който се намира на оживено място в квартала, е монтиран банер, насочващ хората към мястото на безплатния център.