Станков: Свършихме голям обем с работа в Банско, доволен съм от чужденците

Радвам се, че нямахме много проблеми с контузени футболисти

Треньорът на Черно море Александър Станков изрази задоволството си от постигнатото по време на лагера в Банско. Той е доволен и от условията, предоставени от домакините.

"Доволен съм от големия обем работа, който свършихме тук в Банско, както и от старанието на футболистите и контролите, които проведохме. Радвам се, че нямахме много проблеми с контузени футболисти. Доволен съм от представянето на новите играчи и най-вече от чужденците. Живко Петков не се е адаптирал напълно към отбора, но и това ще стане в скоро време. Райков закъсня с подготовката и не е в оптимална форма. От резултатите в самите контроли не съм доволен много. Имаме да изчистваме някои детайли и проблеми в игрово отношение. Мисля, че до първия мач ще сме готови да се противопоставим срещу Берое, който е доста сериозен съперник. Не може да са на 100% готови футболистите за първия мач, но с течение на първенството ще влязат в нужния ритъм. Поставихме добра основа в Банско, доста тежки тренировки проведохме, които ще са в помощ по време на шампионата. Предстои ни доста тежко първенство”, коментира наставникът.

Днес титулярите от мача с Брегалница направиха възстановителна тренировка, а останалите тренираха интензивно. След утрешното занимание тимът поема обратно към морската столица, където ще се готви до първия мач от новото първенство срещу Берое в Стара Загора.