FUNCITY стартира със собствен вестник и онлайн игра

Мисия Варна

04-07-2014, 11:54

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Началото на младежкия фестивал е на 7 юли

Уникалният младежки фестивал FUNCITY стартира във Варна на 7 юли. Една от изненадите в него тази година е издаването на специален вестник FUNCITY, който ще представи участниците, дейностите и партньорите във фестивала. Вестникът ще дава подробна информация за сдружението, което стои зад организацията на FUNCITY и дейностите, които те реализират извън младежкия фестивал.

Читателите ще се запознаят и с двете Европейски кандидатури на Варна – за културна столица 2019 и за младежка столица 2017, с предстоящи младежки инициативи и други културни събития и точки в града. Електронният вариант на вестника вече е качен на страницата на фестивала, а печатните копия ще бъдат раздавани по време на събитието.

За да се подобри комуникацията с публиката и участниците във FUNCITY, сайтът на фестивала ще се използва за предаване на актуална информация около организацията на фестивала и текущи новини.

FUNCITY 2014 ще бъде част и от играта Moti. Посещавайки събитията и обектите на фестивала, участниците ще могат да печелят точки, като е нужно само да сканират QR кодовете, разлепени по отделните локации на фестивала. Колкото повече точки има един участник, толкова по-голям е шансът да спечели специалната награда, която ще бъде официално връчена на главна сцена в неделя, 13 юли, в 19.00 ч. Основната цел на играта е да стимулира гостите на фестивала да посетят повече дейности и обекти във FUNCITY 2014.