Геша взема футболисти от "А" и "Б" група в Балчик

Спорт

01-07-2014, 11:38

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Геша поема Черноморец

Миро Марков, Даниел Граматиков, Георги Станчев и Станислав Иванов започват от утре в Черноморец

Новият треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов - Геша започна със селекцията за предстоящия сезон в Североизточната "В" група. Първите четирима футболисти, които ще подсилят третодивизионния тим са играчи от "Б" група, научи Varnautre.bg. Това са вратарят Мирослав Марков, нападателят Георги Станчев, бранителят Станислав Иванов и излезлия от школата на Черно море Даниел Граматиков. Първите двама играха в Калиакра през миналия сезон, Станислав Иванов пък бе в Спартак 1918, като през пролетта се състезава за Тича (Долни Чифлик). Граматиков пък за последно игра в Свищов.

Иначе подготовката на Черноморец стартира от утре, тъй като в момента клубното съоръжение на тима от Балчик се почиства от наводненията. В следващите дни се очакват и още нови футболисти, които ще играят за балчишките "акули" през новия сезон.

Разбра се още, че в Балчик изчакват и Виктор Митев, който ако не успее да си уреди отбор в чужбина ще премине в Черноморец. През миналия сезон Митев носи екипа на Любимец в "А" група.