"Провидент Файненшъл България"дари 10 хиляди евро на пострадалите от наводненията във Варна

Животът

25-06-2014, 15:27

Автор:

Провидент Файненшъл България

Всичко от Автора

Компанията за потребителски кредити „Провидент Файненшъл България“ се включи в двете официални дарителски кампании в помощ на бедстващото население във Варна и Североизточния регион, което пострада при големите наводнения през изминалата седмица.
Провидент дари 10 хиляди евро на Българския Червен Кръст и Фондация „Помощ за благотворителността в България“, разпределяйки средствата между двете организации. Дарението е в помощ на хората, пострадали при наводенията във Варна, Добрич и Велико Търново.

Компанията и нейните служители изразяват дълбоката си загриженост и съпричастност към жертвите и пострадалите при бедствието във Варна и региона. Провидент оперира в засегнатите региони чрез офисите си във Варна, Велико Търново и Шумен.

„Освен даренията, компанията ще предостави и облекчения по потребителските кредити за всички наши клиенти в засегнатите от тежките наводнения райони. Ще работим заедно с тях за разсрочване на плащнията им без допълнителни такси, за да им помогнем в този труден момент“, каза Щепан Попелка, главен оперативен директор на „Провидент Файненшъл България“.

Провидент е част от International Personal Finance (IPF), водещ международен доставчик на потребителски кредити, листнат на Лондонската фондова борса, и един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа. 

Като част от политиката си за социална отговорност, IPF има дългогодишна практика в приноса към развитието на местните общности и отделянето на значителни финансови средства за помощ в кризисни моменти.


За Провидент Файненшъл България
Провидент Файненшъл България е част от International Personal Finance (IPF). Групата на IPF има над 2.6 млн. клиенти и освен в България, развива успешен бизнес в Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва и Мексико.
IPF стартира дейността си в България в началото на месец септември 2013 г., като Провидент Файненшъл България вече има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Шумен, Стара Загора и Велико Търново.