В "Аспарухово" се понесе мълва за над 40 жертви

В полицията нямат сигнали за други изчезнали хора, освен 6-годишния Марин, който продължава да се издирва

В "Аспарухово" плъзна мълва, че загиналите в наводнението от четвъртък вечер са много повече от 12-те официално обявени жертви. От уста на уста се разнасят приказки, че истинската бройка на жертвите се крие. Някои дори твърдят, че веднага след като удари дъждът е имало камари с кал, от които стърчали ръце и крака на мъртви тела. 

Никой от приносителите на слуха обаче не се осмели да застане с името си зад тези твърдения. В района на ул. "Горна студена" са категорични, че от "техните хора", освен безследно изчезналия след потопа 6-годишен Маринчо, който бе отнесен от номер 68 на същата улица, не търсят никого. Въпросът: Издирвате ли някого, някой от семейството ви липсва ли?, репортери на varnautre.bg зададоха във всяка къща от най-пострадалите улици "Горна студена" и "Гривица".

Няма подадени сигнали за други изчезнали хора след бедствието в "Аспарухово", категорични са и от варненската полиция. Продължава издирването на 6-годишното момченце, но други сигнали не сме получавали, допълниха от там.