Хасково показа вратата на бивши "моряци"

Спорт

19-06-2014, 13:12

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Спартаклията Джихат Кямил има шанс да подпише договор

Треньорът на Хасково Димчо Ненов развъртя метлата. Той се отказа от услугите на юношите на Черно море Георги Радев, Виктор Митев и Илиян Капитанов, които миналата година ритаха за Любимец в елита. Тримата си събраха багажа и вече си търсят нови клубове.

За sportonline.bg Ненов обяви, че Галин Димов и най-вероятно бившият халф на Спартак 1918 Джихат Кямил остават в тима. „Галин го зная какво може, тъй като съм му бил треньор в Нефтохимик. Мисля, че ще ни свърши работа. Джихат ме впечатли, но искам да го видя и в една контрола в събота, ако успеем да уредим такава, преди да взема крайно решение“, каза Ненов. Той призна, че иска да привлекат нов вратар, бек, централен защитник, халф и нападател.

„Това може и да са опитни играчи, които обаче ще помагат на младите да израстват. Няма да привличаме такива, които ходят от отбор на отбор и търсят пристан. Не е сигурно също, че и някои футболисти, които бяха в Хасково през миналия сезон, ще останат. До седмица трябва да разполагам с 90 % от групата за новото първенство, с която ще отидем на лагер“, допълни Ненов.

Последният се надява да играят колкото се може повече контроли с елитни наши отбори и добри чужди. „От проверки с тимове в „Б“ и „В“ група няма полза. Целта ми е да видя какво ниво сме достигнали спрямо съперници от „А“ група, за да видим какво да подобряваме и как да им противодействаме“, завърши Ненов.