Агресивно куче тормози "Чайка"

Мисия Варна

19-06-2014, 12:11

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Опасно четириного се спуска и на минувачите в Морската

Опасно и агресивно куче хапе и напада всички, дръзнали да минат покрай бл. 30, вх. Г в ж.к. "Чайка". Четириногото напада без причина хора и автомобили. По него има червени петна, които са признак на някаква болест, алармира Борислав Георгиев в рубриката "Моята новина" по Нова ТВ. Кучето е женско, бяло на цвят.

По пътеката, минаваща покрай бл. 30, всекидневно минават стотици хора. Повечето са ученици от Математическата гимназия и училище "Захари Стоянов". Въпрос на време е кога някой ще бъде ухапан от това куче. Моля вземете незабавни мерки и изпратете служители, които да приберат това агресивно куче, защото то е заплаха за здравето, а дори и за живота на хората, минаващи в този район, обръща се Георгиев към общината. 

Друго агресивно животно пък тормози преминаващите по алеята над ресторант "Хоризонт" в Морската градина, алармира читателка Varnautre.bg. Жената разказа, че опасното куче - кафяво на цвят най-редовно се спуска на минувачите. Криело се в запуснат терен срещу сградата на синдиката на учителите, която  е долепена до "Хоризонт". Щом видело минувачи обаче, излизало от запустяла поляна и нападало. Жената е подавала сигнал в общинския кучкарник, с молба животното да бъде прибрано. Седмица след сигнала й обаче, това не е сторено.