Дамите на Спартак (Вн) трети на турнир в Ловеч

Спорт

15-06-2014, 16:43

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Момичетата на Елена Пеева се представиха страхотно в надпреварата "Фестивал на футбола"

Женският тим на Спартак (Вн) завърши на трето място в турнира "Фестивал на футбола", който се проведе в Ловеч. Надпреварата бе за момичета до 18 г., като девойките на Елена Пеева бяха на възраст между 14 и 16 г. Въпреки това завършиха турнира без загубен мач.

Иначе в състезанието участваха 8 тима, които бяха разпределени в две групи по 4. Варненки се паднаха заедно с ЛП Суперспорт, Лейдис (Севлиево) и домакините от Ловеч, като по регламент победителите в двете групи играят финал, а вторите тимове спорят за третото място.

В първата среща Спартак завърши 0:0 с ЛП Суперспорт, след това победиха тима от Севлиево с 2:0, а домакините удариха с 1:0. С по-добри показатели обаче първи в групата стана ЛП Суперспорт, който в крайна сметка стана първи в надпреварата.

Варненки пък спечелиха малкия финал с 2:1 срещу Спортика и завършиха на трето място.

"Играхме страхотно, въпреки че имахме много млади състезателки. В началото бях малко резервирана към представянето, но отборът показа характер и се справи отлично. Стояхме добре като колектив. Предстои ни следващ турнир в Стара Загора, който най-вероятно ще е за момичета до 15 г.", каза пред Varnautre.bg треньорката Елена Пеева.