Модно е да си поръчван

Крими

14-06-2014, 10:07

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Гяуров не вярва в опита за убийство на Пеевски

Явно се раздават шамари в един до вчера общ отбор. Това коментира бившият син депутат и бивш директор на НРС Димо Гяуров в предаването „Събуди се" по Нова Тв. По думите му в последно време станало модно човек да бъде поръчван. Според Гяуров, цитиран от news.bg, хората от висшите кръгове се чувствали по-ниско категорийни, ако животът им не е застрашен и затова си създавали ореола на поръчани.

Аз не вярвам, коментира той по повод вчерашната „бомба", че Делян Пеевски е бил поръчан. Допуснахме олигархията да прави политика и политиката да се възползва от олигархията, коментира Димо Гяуров. По думите му не е ясно дали политическата ситуация е резултат от влошените отношения между „задкулисието" или партньорските отношения между Делян Пеевски и Цветан Василев, както се твърди, е резултат от сложната политическа обстановка.

Припомняме, вчера бяха извършени обиски в офиса на КТБ и на ТВ 7 и News 7. Трима души пък са задържани и с обвинения за готвено покушение срещу Делян Пеевски. Коментира се, че поръчител е банкерът Цветан Василев. От КТБ отрекоха с официално съобщение до медиите техни офиси да са претърсвани. Подобно бе становището и на ТВ 7 и News 7.