Спортни журналисти се включва в благотворителен турнир по футбол

Спорт

13-06-2014, 12:30

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Състезанието ще се проведе на 14 и 15 юни в двора на Технически университет

Отбор на спортните журналисти от Варна ще се включи в традиционния благотворителен футболен турнир на малки врати, който се организира от синдикален алианс "Сигурност към МВР" в подкрепа на деца и семейства на загинали и инвалидизирани служители от ОД на МВР, Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" към Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

Участие ще вземе също така и отбор на общината, който ще се включи в състезанието, което ще се проведе на 14 и 15 юни на общинските игрища в двора на Технически университет. В него ще вземат участие 36 отбора.

Днес, 13 юни, във Фестивален и конгресен център, като част от кампанията, ще се проведе благотворителен концерт. В него ще участват Представителния духов оркестър на ВМС, деца от шлагерно студио "Да", деца от училището за деца с нарушено зрение във Варна "Иван Шишманов", клуб за народни танци "Моряците", школа за народни танци "Ритъм 7/8/", Варненска Айкидо Академия, таекуондо клуб "Одесос"-Варна, Тени Омеде, клуб за спортни танци "Одесос денс", Тракийски клуб Варна и със специалното участие на Деси Добрева.

Кампанията е под патронажа на Варненската и Великопреславска митрополия.