Реформаторите: Има таен договор за "Южен поток"

Новините

12-06-2014, 16:00

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Единствената възможност РБ да бъде в управляващо мнозинство е след подписано ясно споразумение какво и как ще се прави

Разполагаме с ясни данни и с документи за това, че в дните след изборите е подписан договор за строеж на "Южен поток", пише Vesti.bg.

Това съобщи в Русе д-р Петър Москов от Реформаторския блок в присъствието на Найден Зеленогорски. По думите му подписването на договора се е случило "три дни след изборите и два дни преди Орешарски да обяви, че няма да го строи".

"Нека той знае, че както веднъж разкрихме машинациите им с документи, които имаме, трябва много добре да си направи сметката какво ще каже в парламента. Защото за нас са важни параметрите на този договор и на сключения заем", заяви Москов.

Той каза още, че след предсрочните парламентарни избори Реформаторският блок няма да бъде в компромисна коалиция. Единствената възможност формацията да бъде в управляващо мнозинство е след подписано ясно споразумение какво и как ще се прави.

Според Зеленогорски целта на Реформаторския блок не е просто няколко души да влязат в парламента, а да бъде стабилизиращият фактор в българската политика и в парламента.