Фотоизложба представя "България през очите на един чужденец"

Студенти от различни краища на света в продължение на 6 седмици са снимали своите впечатления

Изложба на тема "Как изглежда България през очите на един чужденец" слага край на проекта "Цветният път" на AIESEC Варна. През последните 6 седмици студенти от различни краища на света - Бразилия, Полша, Индия, Русия, Канада, Филипините и Сингапур, посетиха Варна и региона и заснеха своите впечатления. Дойде времето да ги представят на жителите на Варна.

Русе, Исперих, Варна, София, Пловдив, Балчик са някои от градовете, където доброволците научиха за културата и обичаите на българите. Те описаха впечатленията си в статии за всяко посетено място и разказаха как изглежда България в техните очи.

Изложбата, която екипът на проекта организира ще се състои в музей "Стара Варна" на ул. "Цар Калоян" 5 на 12 юни. Официалното откриване ще започне в 17 часа. По време на изложбата ще бъде прожектиран кратък филм, ще бъдат изложени снимки с впечатленията на доброволците и ще има и кратко представяне на чуждестранните ни гости.

Планирана е и втора изложба в "МОТО" – мобилната точка за културни контакти. Изложбата ще бъде открита на 13 юни от 10ч.

Повече информация можете да намерите във Facebook.