Търсят се специалисти за работа по проект "Общностен център за деца и семейства"

Мисия Варна

04-06-2014, 14:51

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Набират се педиатри, медицински сестри, стоматолог и медиатори

Община Варна стартира подбор на кандидати за предоставяне на услугите "Здравна консултация за деца" и "Допълнителна подготовка за равен старт в училище”. Те са по проект "Общностен център за деца и семейства - Варна", финансиран със заемни средства от Международната банка за възстановяване и развитие по Проекта за социално включване.

Подробна информация за Проекта за социално включване може да бъде намерена на електронната страница на проекта: http://www.mlsp.government.bg/sip.

Информация за подбора на индивидуални консултанти за двете услуги по проект "Общностен център за деца и семейства - Варна" могат да бъдат намерени на електронен адрес на община Варна: www.varna.bg, в раздел "Конкурси".
Набират се педиатри, медицински сестри, стоматолог и медиатори за услугата "Здравна консултация за деца", както и педагози и медиатори за услугата "Допълнителна подготовка за равен старт в училище".

Кандидатите могат да подават професионални биографии по образец до 17 часа на 18 юни 2014 г. в деловодството на Община Варна.