Стадион "Спартак" заприлича на джунгла, живот няма

Спорт

02-06-2014, 19:18

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Вижте в какво състояние е клубното съоръжение на "соколите" (СНИМКИ)

Стадион "Спартак" буквално се е превърнал в джунгла, видя репортер на Varnautre.bg. Тревното покритие е в ужасно състояние, като 70% от от терена е покрит с детелина. На места дори бурените достигат височина над коляното.

Ако това беше съоръжение на аматьори, нямаше да е проблем. Но щом касае клуб в професионалния футбол, проблемът вече е сериозен. В България футболът ни колкото и да е зле, едва ли уважаващ себе си отбор от "А" и "Б" група ще позволи тревното покритие на официалния му терен да наподобява тресавище.

"От 10 години идвам да бягал на този стадион, но досега такова нещо не бях виждал. Не съм наясно какво се случва със Спартак, тъй като не следя отблизо ситуацията около този отбор, но по всичко личи, че тук живот няма", сподели пред нашата медия 37-годишният Иван Ненков, който въртеше обиколки за здраве на Коритото.

На първо четене веднага възникват три въпроса.

1.Как шефовете на УС на Спартак 1918 ще обяснят този парадокс? 2.Някой от тях изобщо интересува ли го как се подържа базата на представителния тим? 3.И как с подобно безхаберие и безразличие ще убедят феновете на тима, че искат да правят футбол?