Ремонтират и тротоарите по "Владислав"

Мисия Варна

27-05-2014, 17:15

Снимка:

© Varnautre.bg | Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ремонтът на бул. "Цар Освободител": Започват тротоарите

Пуснаха колите по "Цар Освободител"

Строят локално към плажа на Почивка

Утре започва ремонтът на тротоарите по бул. "Владислав Варненчик", които останаха разбити, въпреки че асфалтът на платната беше подменен миналото лято. Това съобщи днес кметът Иван Портних.

Строителна техника вече може да бъде забелязана и на северния изход на Варна, където отново утре ще започне изграждане на локално, което ще улесни влизането и излизането от плажната ивица. Преасфалтират и отсечката от кръговото кръстовище на "Почивка" до края на Станчовата алея. Ремонтните дейности трябва да приключат до 15 юни, като общата стойност на проекта възлиза на 208 хил. лв. 

Завършена е детската градина във Виница и в момента се оформят документите за пускането й в експлоатация. До дни ще бъде направена и първа копка на нова забавачка на ул. "Д-р Железкова".

"Взимаме спешни мерки да се ускори ремонтът на Спортна зала, тъй като там ситуацията със сроковете е особено напрегната", каза още кметът. Той отрече евентуална промяна в изпълнителната власт на страната да попречи на някои от проектите, по които в момента градът е получил финансиране от европейски фондове.