Гражданинът-репортер: Нощни пеперуди а*ат на "Луна"-та в центъра на Варна (снимки)

Варненци отправят апел към общината да постави химическа тоалетна в района, щом полицията не може да се справи с проститутките

"В 21-ви век, в центъра на град Варна, в района на Образцов дом се навъртат проституиращи елементи, които използват тунела на фото "ЛУНА" за обществена тоалетна. Проблемът е от много години", алармира читател на Varnautre.bg в отчаяно писмо до редакцията, озаглавено "Shit".

"До преди няколко месеца хората, които работят там, са почиствали мястото. Не издържали обаче и се отказали да развиват търговия, защото  всяка сутрин им се налагало да чистят фекалии, използвани кондоми, спринцовки, бутилки и др.", продължава писмото.

"От няколко месеца ситуацията става още по-страшна, защото няма кой да чисти (дори и метачите на улицата, които са на заплата) и положението е плачевно. Фекалните купчинки са много. Миризмата се усеща от десетки метри, а фекалиите се множат", разказва потресеният гражданин. 

"Надявам се, когато проблемът с тунела на фото "ЛАЙНА", ъъъ ... извинявам се за грешката, фото "ЛУНА" се види, най-сетне да се самосезират съответните органи и да се реши този проблем и ние да се почувстваме европейци", завършва гражданинът-репортер. 

Засегнати варненци апелират, след като полицията е неспособна да се справи с проститутките от всякакъв пол, които нощем окупират тази част на бул. "Владислав", то поне общината да постави в района химическа тоалетна.