Автомобил с младежи се преобърна на магистрала "Хемус"

Крими

24-05-2014, 18:41

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Обновена в 22:00 ч: Има един пострадал в катастрофата

Автомобил се е преобърнал на магистрала „Хемус”, съобщи БЛИЦ, цитирайки очевидци. Инцидентът е станал минути преди 18 ч на около 200 метра преди отбивката за Повеляново.

"Случи се пред очите ми. Колата се вряза в разделителната мантинела, след което се обърна по таван", разказа свидетел на катастрофата. По думите му, в колата е имало няколко момчета и момичета, които са пътували в посока София. Не се знае колко са пострадали, но едно от момичетата е било с окървавени ръце.

22:00 ч

Има един пострадал при автородеото на магистрала „Хемус”, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция. Четирима младежи са пътували в колата, която се преобърна на около 200 метра от отбивката за Повеляново, но само едно момиче е получило наранявания на ръката.

Първият сигнал на телефон 112 за катастрофа, при която автомобил, пътуващ в посока София, се врязал в мантинелата, след което се преобърнал и останал по таван, постъпил малко след 17,10 часа. От полицията към момента разполагат с оскъдна информация за инцидента, тъй като работата по изясняването му продължава.

Младежите са се движели с „Пежо” комби и по всяка вероятност водачът е изгубил контрол над колата на мокрия асфалт и това е довело до удара в мантинелата, разказват очевидци, цитирани от БЛИЦ. От „Бърза помощ” обясниха, че екип на филиала в Девня е бил на местопроизшествието, като по първоначални данни, действително пострадалата няма сериозни наранявания.