Черно море получи купата и бронзовите медела от Елитната група

Спорт

22-05-2014, 18:19

Снимка:

varna.utre.bg

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Награждаването на Черно море в снимки

Моряците бяха наградени от секретаря на ЗС на БФС Петър Петров

Юношите старша възраст на Черно море получиха бронзовите си медали за третото място в елитната група до 19 години днес. Отличията бяха връчени от секретаря на ЗС на БФС Петър Петров на терена под Аспаруховия мост вчера непосредствено преди мача на родените през 1996 г. таланти на Морето с тима на Добруджа. Водените от Станислав Стоянов и неговия помощник Иван Николов постигнаха 21 победи, 4 равни и 5 загуби и завършиха трети с 67 т. (59:25). Първи е Литекс със 74 точки, а втори със същия актив – Левски.

"Изключително сме доволни от бронзовите медали, те са изцяло заслужени, защото момчетата през цялата година показаха характер и старание в мачовете. Много се надявам някои от тях да попаднат в мъжкия отбор, тъй като имат потенциал и качества. Съвсем малко късмет им трябва и малко работа. В школата се работи добре, това е факт. Всяка година вземаме медали, независимо на какво ниво - юноши младша и старша, деца. Това значи, че в школата се работи правилно и може би, ако условията са малко по-добри, и успехите ще са още по-добри", сподели Станислав Стоянов.

"Всички момчета се представиха блестящо през годината, дори мисля, че мястото ни е по-нагоре, но имахме мачове, в които не се представихме добре. Това повлия на класирането. Със Станислав работихме ползотворно, всички момчета бяха много отдадени и нещата се получиха. Смятам, че работим на доста по-добро ниво от някои школи, които имат изключителни бази и потенциал да съберат футболисти от цяла България, докато ние работим само с налични. Мисля, че добре ги развиваме", каза Иван Николов.