Роки за България: Не ходете там, освен ако не търсите най-доброто

Силвестър Сталоун направи невероятна реклама на страната ни по време на кино фестивал в Италия

Холивудската звезда Силвестър Сталоун направи невероятна реклама на България по време на представянето на екшъна си "Непобедимите 3" на фестивал в Италия, пише "24 часа". Филмът бе сниман у нас, като неговата премиера е предвидена на Апенините за юли.

Сталоун обяви страната ни като специална държава на фестивала в Иския и направи препоръка: "Фестивалът тази година ще бъде невероятен и много важен. Не че не е бил важен досега, но ще е важен заради България".  Той ще получи специална награда на тазгодишното му издание.

"Не ходете в България, освен ако не искате да си прекарате жестоко и да се забавлявате.Имат голямо кино, потенциал, страхотни хора са. Там се правят страхотни филми. Не можете да си представите как ще ви изненада тази страна. Открих я благодарение на приятеля и продуцента Ави Лернер. Много съм им благодарен, че направихте там "Непобедимите", заяви актьорът във видимо добро настроение, пред камерите и микрофоните.

Фестивалът "Иския Глобал" се провежда от близо две десетилетия предимно за американски продукции. За първи път той ще мине под знака на една държава и тя ще бъде България.