Гонзо се раздели с Черно морe, "моряците" започват подготовка на 9 юни

Спорт

19-05-2014, 14:53

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

След като се стигне до консенсус с новия треньор той ще разкрие детайли около подготовката и селекцията

Със сълзи на очите си тръгна Георги Иванов-Гонзо от Черно море преди малко. Специалистът дойде на „Тича“, оформи документите по раздялата си с клуба и се прегърна за сбогом с изпълнителния директор Марин Маринов, пресаташето Красимир Николов, домакина Николай Пачков и работниците. „На Гонзо не му се тръгваше. Толкова бе свикнал с нас“, уточни Краси Николов.

Както е известно, Иванов води „моряците“ в периода януари 2013/май 2014. Той ще се запомни на „Тича“ със силните мачове и положителни резултати на Черно море срещу отборите преди него в класирането през сезон 2013/2014. „Гонзо придаде на играчите манталитет на победител и под негово ръководство играхме като равен с равен срещу най-добрите в елита“, заявиха фенове, които дойдоха да изпратят Иванов.

Футболистите са във ваканция от вчера, а първата тренировка от лятната подготовка е насрочена за 9 юни, тъй като според предварителна информация новият сезон в „А“ група стартира на 19 юли. Възможно е обаче „моряците“ да съберат по-късно по преценка на новия наставник, или ако първият кръг в елита е на 26 юли.