Мания излъга Гранд Про и остави интригата за третия мач

Спорт

17-05-2014, 16:59

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гранд Про удари Мания в първия мач от финала

Шампионът на Варна удари "професионалистите" след дузпи и 2:2 в редовното време

Отборът на Черно море Мания успя да победи Гранд Про в третия мач от финалната серия и остави интригата за третия мач утре. След като вчера Гранд Про спечели със 7:2 днес Маниаците удариха двукратния шампион на България в този спорт след изпълнения на дузпи и 2:2 в редовното време. И двата гола за победителите реализира Пламен Стойков, като първия бе от дузпа за нарушение срещу Никола Василев. За Гранд Про точни бяха Йован Станкович и Георги Карагеоргиев.

След нулево първо полувреме "професионалистите" поведоха в първите секунди след почивката с попадение на Йован Станкович. Пламен Стойков изравни за "маниаците" с точно изпълнение от дузпа. Георги Карагеоргиев даде ново предимство на Гранд Про, но минути преди края Пламен Стойков направи 2:2 с удар отблизо. При дузпите играчите на Мания бяха безпощадни и реализираха всичките си наказателни удари, а фаталния пропуск за Гранд Про направи Иван Иванович.

Утре от 15 ч. е и третата последна среща, след която ще стане ясен и новия шампион на България по футзал. След двубоя ще се състои и награждаването, като медалите и купата ще връчи лично шефът на комисията по футзал Красен Кралев.