Жандармерията в селата не е ефективна

Животът

14-05-2014, 13:51

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Това е популистки ход на настоящото правителство, който не може да промени черната статистика, алармираха жители на село Червенци

"Жандармерията, която от МВР изпратиха в селата, не е ефективно решение на проблема с битовата престъпност. Служителите на жандармерията стоят като статисти на входа на селото и нямат представа какво правят апашите", алармираха жители на село Червенци, община Вълчи дол. На среща с варненските народни представители Красимира Анастасова и Николай Апостолов те коментираха, че това е популистки ход на настоящото правителство, който не може да промени черната статистика.

Пред депутатите хората поставиха своите въпроси за предстоящите избори и кандидатите на ПП ГЕРБ за членове на Европарламента. Местните жители се надяват да бъдат привлечени повече европейски средства за селските региони и в частност за малките и средни земеделски стопанства. "Създаването на работни места е единственото средство за преодоляване на кризата", убедени са гражданите. Според тях това е пътят и за връщане на младите хора към малките населени места. Заедно с варненските депутати бяха обсъдени перспективите за екологично земеделие в региона. Местните жители открито споделиха, че предсрочните парламентарни избори са единственият изход от политическата криза в страната.