Ясни са победителите в конкурса за разкрасяването на кръговите

Мисия Варна

14-05-2014, 12:11

Снимка:

Google Street View

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Удължава се срокът за представяне на предложения за големия остров на кръгово движение между бул. „Атанас Москов” и път ІІ-2

Класираните предложения в конкурса за визия на островите на кръговите кръстовища във Варна са ясни. За среден остров на кръгово движение на пл. "Славейков" на първо място е класиран проектът на Живко Георгиев Дончев – пластична композиция, изградена от човешки силуети и улични лампи.

За среден остров на кръгово движение на спирка "Почивка" на първо място е класиран проектът на арх. Александър Минчев и арх. Борислав Игнатов – ажурна скулптурна пластика "Вдъхновение".

За среден остров на кръгово движение на ул. "Девня" на първо място е класиран проектът на Живко Георгиев Дончев – декоративна пластика "Скалистия бряг".
Удължава се срокът за представяне на предложения за големия остров на кръгово движение между бул. "Атанас Москов" и път ІІ-2. Желаещите да вземат участие трябва да заявят своето намерение с писмо, внесено в деловодството на Община Варна до 16 май 2014 г. Крайният срок за подаване на визуализации и/или макети е до 30 май 2014 г.