Магазин и бар в "Слънчев бряг" продават варненските данъчни

Парите

14-05-2014, 10:28

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

1,5 милиона лева са вкарали в бюджета публичните изпълнители от началото на годината

Дневен бар и магазин за промишлени стоки в курорта "Слънчев бряг" обявиха на таен търг публичните изпълнители  при ТД на НАП Варна.
Желаещите да станат собственици на заведението, трябва да приготвят 72 хиляди лева, за да участват в търга с тайно наддаване. . Дневният бар е с обща площ от 83.50 кв. м. и се състои от зала за посетители, бар, кафе, приготвително помещение и санитарен възел с предверие. Магазинът за промишлени стоки е с предназначение за търговска дейност и е с площ от 35.60 кв. м., а началната тръжна цена за него е 38 400 лева.

От началото на годината публичните изпълнители от дирекция "Събиране" при НАП Варна са провели 80 търга, като постъпленията в републиканския бюджет от тях надхвърлят  1.5 млн.  лева. Само от продажбата на бившия завод "Винпром" в Силистра през месец април в хазната са постъпили  1 млн. лева.

За 17 юни на търг са обявени и три магазина в централната част на Варна. Началната тръжна цена за тях е от 125 до 155 хиляди лева, в зависимост от големината на обектите. Търгът е под № 0048 и може да бъде намерен на електронната страница на НАП.

Повече информация за провежданите от НАП търгове  може да се получи на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП.