Валежите спират, температурата във Варна - до 20 градуса

Животът

11-05-2014, 09:05

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Над Черноморието по-значителна облачност ще има в часовете преди обяд

Над страната ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има над източните, след обяд и над планинските райони, но само на изолирани места ще превали слабо.

Максимални температури 20-25 градуса, по Черноморието малко по-ниски. Вълнението на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 13-16 градуса. За Варна – максимална температура около 20 градуса.

Над Черноморието по-значителна облачност ще има в часовете преди обяд, когато на отделни места ще превали слабо. След обяд облачността ще се разкъса и ще намалее. Максимални температури на въздуха: 19°-21°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали слабо. Ще духа слаб, по високите части до умерен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра – около 7°.Aтмосферното налягане ще се задържи близко до средното за май.