Спартак отива в Хасково с ясната цел да победи

Спорт

30-04-2014, 14:27

Снимка:

Varnautre.bg / Архив

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Халф на соколите отложи операция

В лагера на Спартак 1918 се готвят за предстоящото тежко гостуване на Хасково. Домакините са на втора позиция в класирането и имат амбиции за промоция в А група. "Соколите” пък се борят за своето оцеляване във втора дивизия. Хасково играе много силно като домакин, а Спартак не ще гони максимума от точки в тази среща.
Двубоят на варненци е в събота от 18 часа.

"Имаме 4 мача до края на сезона и трябва да вземем точките, които са ни нужни, за да останем в групата. Няма от какво да се притесняваме. Отиваме в Хасково с ясната цел да победим. Уважение към отбора на Хасково. Те са на второ място и имат амбиции да влязат в "А" група. Ние пък си имаме други цели. Надявам се, че стане един мач, който да задоволи зрителите, които ще са на стадиона. Отиваме да се надиграваме с отбора на Хасково", категоричен бе треньорът на варненци Атанас Атанасов.

Той не се притеснява от добрите резултати на Хасково у дома. "Силен домакин са, но дано да ги бием. В мача им с Добруджа са имали катаклизми. И при тях има притеснение и се надявам да се възползваме", каза още Орела.

В отбора на Спартак няма сериозни кадрови проблеми. Единствено халфът Вальо Веселинов, който има проблеми с херния но се очаква да е на линия за мача в събота. Вселенов е отложил операцията си на херния, за да помогне на своите до края на сезона. Очаква се в края на май той да претърпи хирургическата интервенция.

Любопитното е, че Веселинов дойде в Спартак след операция именно от херния.